Översätt sidan!
Sök på hela sajten
Sajtkarta
Aktuellt
Om oss   Kontakt

Cercurius.se / Healing
Start
Hypnoterapi
Tidigare liv
Astrologi
Drömtolkning
Healing
Kurser
Språkliga tjänster
Ordlistor
Typografi
Böcker/Skriftalster
Lexikonlänkar
Övriga länkar

 

Listor
Fotoalbum
Sockerberoende
 

 

 
 

sidvisningar

sedan 2013-08-01

Healing

 

Vad är healing?

Healing (läkning, helande) är egentligen allt som får oss att må bättre till kropp och själ. Det behöver inte vara samma sak för alla människor. Exempelvis är det bevisat att sällskapsdjur på äldreboenden får de äldre att må bättre och bli gladare och mer aktiva. Men de äldre som är allergiska mot djur eller är rädda för dem blir ju inte gladare och friskare av dem, tvärtom. Man kan därför med fog säga att det finns många olika sätt att utöva healing på, och det finns inte ett sätt som är det enda rätta. De metoder som vi använder oss av är reiki och pendelhealing.

Reiki

Reiki är en flera tusen år gammal metod som återupptäcktes i Japan för hundra år sedan och så småningom spreds till väst. Ordet reiki består av två japanska ord, rei och ki. Liksom de flesta abstrakta ord i de flesta språk kan båda orden översättas på många olika sätt. Den vanligaste översättningen brukar vara 'universell livsenergi'. Energin härrör alltså från universum och inte från reikiutövaren, så han eller hon är bara en kanal som energin strömmar igenom.

Det som reikikraften gör är att flöda till blockeringar i kroppen och lösa upp dem så att energin kan strömma fritt genom kroppen, vilket gör oss friskare. Reiki kan ges på två sätt, med handpåläggning och på distans. Handpåläggning innebär att du kommer till oss och ligger på en reikibänk, fullt påklädd, och slappnar av till meditativ musik medan vi utför behandlingen. Distansreiki betyder att vi skickar reiki när du befinner dig någon annanstans.

Observera att reiki är klassat som friskvård. Behandlingar är alltså avdragsgilla för företag.

Pendel

För oss båda två är pendeln ett mycket viktigt redskap. Pendelhealing fungerar ensamt eller kan användas som komplement till reiki.

Aurarening

Aurarening innebär att man renar auran, det kraftfält som omger oss var och en, med hjälp av pendel. Pendeln tar bort gammal oren energi och fyller på med ny energi.

Chakrabalansering

Chakrabalansering innebär att man med pendel återställer balansen i kroppens chakran, tar bort gammal oren energi och fyller på med ny energi. Till skillnad från en reikibehandling går man här inte igenom hela kroppen utan fokuserar på chakrana, och det går därför fortare.

Distanshealing

Med reki skickar man distanshealing med hjälp av vissa symboler. Man kan även skicka distanshealing med hjälp av pendel. Vilken metod man föredrar är mest en smaksak, och det går också utmärkt att kombinera dem.

Healing till djur

Healing går förstås också att ge till djur - djur älskar att få healing. Vi skickar gärna healing till ditt husdjur.

Priser och villkor

En reikibehandling tar ca 60 minuter och kostar 400:-. Priset är detsamma oavsett om behandlingen utövas på plats eller på distans.

Pendelhealing tar ca 30 minuter och kostar 200:-. Om behandlingen ges i samband med en reikibehandling tar det således totalt ca 90 minuter och kostar 600:-.

Priserna avser privatpersoner och inkluderar moms. För företag tillkommer 25 % på priset.

Avbokning måste ske senast 24 timmar före inbokad tid, annars debiteras fullt pris.

Madeleine är utbildad reikiterapeut (reiki 3A) och Lars har reiki 1. Madeleine håller också pendelkurser, se sidan Kurser.

 


 

Bookmark and Share

Madeleine 

Lars 


 

© 2013-2018 Cercurius AB — Uppdaterad 2014-09-18