Översätt sidan!
Sök på hela sajten
Sajtkarta
Aktuellt
Om oss   Kontakt

Cercurius.se / Astrologi
Start
Hypnoterapi
Tidigare liv
Astrologi
Drömtolkning
Healing
Kurser
Språkliga tjänster
Ordlistor
Typografi
Böcker/Skriftalster
Lexikonlänkar
Övriga länkar

 

Listor
Fotoalbum
Sockerberoende
 

 

 
 

sidvisningar

sedan 2013-08-01

Astrologi

 

"Stjärnorna de säger vad du är för en individ..."

Ja, det tror jag faktiskt. Inte därför att stjärnorna "styr" ditt liv, utan därför att du är synkroniserad med universum. Allt i universum är sammanlänkat: såsom i himmelsen, så ock på jorden. Planeternas position i ditt födelseögonblick speglar ett energimönster som är unikt för dig, och därför är varje horoskop unikt. Astrologin fungerar därmed som en karta som visar dig var du befinner dig och åt vilket håll du ska gå. Det är mycket spännande att ha tillgång till den kartan, och de insikter som den ger dig hjälper dig att utvecklas som människa.

Psykologisk astrologi – inte framtidsastrologi!

Om du vill veta vad som kommer att hända dig i framtiden ("du kommer att träffa den rätte, få två barn och vinna på lotto") är det ingen idé att du kommer till mig. Jag arbetar med psykologisk astrologi, som är ett redskap för att nå självkännedom och självinsikt. Du får tydligt se dina starka och svaga sidor och vad du ska fokusera på i det här livet, och även vad du är omedveten om – sådant som ligger under ytan och kanske får dig att reagera eller uppträda på ett visst sätt utan att du kan förklara varför.

Min bakgrund

Jag har varit intresserad av astrologi så länge jag kan minnas, liksom av mytologi, symboler och psykologi (dessa områden är i högsta grad integrerade i ämnet astrologi). Men inte bara astrologi utan också astronomi är ett stort intresse, för rymden har alltid fascinerat mig, liksom science fiction. För 25 år sedan började jag utbilda mig i astrologi på allvar.

Konsultation

För att kunna ställa ditt horoskop behöver jag få veta när du är född (år, månad, dag och exakt klockslag), och din födelseort. Vi pratar om ditt horoskop och du får även en utskrift att ta med dig hem.

Priser och villkor

En konsultation tar alltifrån en till flera timmar och kostar 600:-.

Priset avser privatpersoner och inkluderar moms. För företag tillkommer 25 % på priset.

Avbokning måste ske senast 24 timmar före inbokad tid, annars debiteras fullt pris.

 


 

Bookmark and Share

Madeleine


 

© 2013-2018 Cercurius AB — Uppdaterad 2017-10-27